DE FRYSKE CULTUUR FOAR ELK EN IEN

Dat de Friese cultuur voor iedereen is, lijkt heel vanzelfsprekend. Dat is het helaas niet. Met het project ‘Belibje it mar’ kunnen ook alle zml leerlingen ervaren wat Friesland zo bijzonder maakt. Wil je weten hoe wij dit doen? Druk op de onderste knop en....

Belibje it mar

Genomineerd voor de Fryske onderwijsprijs

woensdag-17-december-2014 Categorie: Algemeen Ingezonden door: admin

Op 17 december heeft het INOP (Instituut voor Nationale Onderwijs Prijs) officieel laten weten dat

Belibje it mar genomineerd is voor de Fryske onderwijsprijs.

De uitreiking van deze prijs is op vrijdag 23 januari in het provinciehuis te Leeuwarden.

Middels een stand in de hal, waarin we natuurlijk de diverse Belibje it mar producten en materialen zullen tonen en een korte presentatie zal Belibje it mar zich laten zien. Inmiddels wordt er achter de schermen hard gewerkt om het een en ander, in kort tijdsbestek, goed op poten te krijgen.

“Tegenstanders” voor ide felbegeerde Fryske onderwijsprijs zijn projecten vanuit de St.Paulusschool Leeuwarden en CBS de Tarissing Spannum.

Op die vrijdagmiddag zal dus de winnaar van de Fryske onderwijsprijs in het basis en het voortgezet onderwijs bekend worden gemaakt.

De beide winnaars gaan daarna deelnemen aan de nationale onderwijsprijs, waarvan de winnaar bekend wordt gemakt in maart 2015 in Rotterdam.Daar komen alle provinciale winnaars bijeen.

Alle zeilen worden bijgezet om Belibje it mar ook landelijk te gaan presenteren!


Terug